Война с карти

регистрация
Война с карти Играй в тази война с карти с Ким Суперплюс и спечели играта срещу злодеите. Постави две карти на полето. Играчът с по-висока карта ще спечели раздаването. Опитай се да събереш всички карти в играта, за да спечелиш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.7 5 (9 гласа)

Война с карти

Играй онлайн Война с карти (Card Clash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Война с карти е онлайн игра с ким суперплюс, карти, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Война с карти на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Война с карти (Card Clash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Война с карти не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Война с карти е оценена с оценка 4.7 от 5 с 9 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

annamariq06
annamariq06 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat