Сушито на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Сушито на Папа

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.6 5 (21 гласа)

Сушито на Папа

Сушито на Папа Време е за забавление с ресторанта за суши на Папа в тази онлайн игра. Касметлийската статуя котка на Папа Луи се е счупила и сега работата в ресторанта не върви добре. Пап Луи е заминал по работа извън града и ти трябва да се оправяш сам. Опитай се да обърнеш късмета и да подобриш твоята техника за правене на суши. За да запишеш резултата си, използвай QUIT бутона в прозореца за начало на деня или прозореца за край на деня. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Игри с Папа ЛуиБлог
Игри с Папа ЛуиПапа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам. Игрите с Папа Луи предлагат много...
Прочети още

Сушито на Папа

Играй онлайн Сушито на Папа (Papa's Sushiria) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сушито на Папа е онлайн игра с папа луи, ресторант, суши, готвене, симулация на работа, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Сушито на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сушито на Папа (Papa's Sushiria) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Сушито на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сушито на Папа е оценена с оценка 4.6 от 5 с 21 гласа и е играна 14K пъти.

Последни събития

Без аватар
nadi спечели 36645 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
nadi спечели 34553 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
nadi спечели 34039 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg