Такото на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Такото на Папа

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.2 5 (16 гласа)

Такото на Папа

Такото на Папа Управлявай ресторанта за тако на Папа Луи и се погрижи за всички клиенти в играта. Построй най-големия ресторант за тако, който може да задоволи вкусовите предпочитания на всеки и да впечатли критиците в ресторантьорския бизнес. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Игри с Папа ЛуиБлог
Игри с Папа ЛуиПапа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам. Игрите с Папа Луи предлагат много...
Прочети още

Такото на Папа

Играй онлайн Такото на Папа (Papa's Taco Mia) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Такото на Папа е онлайн игра с папа луи, ресторант, симулация на работа, готвене, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Такото на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Такото на Папа (Papa's Taco Mia) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Такото на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Такото на Папа е оценена с оценка 4.2 от 5 с 16 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

Axel
Axel добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 дни
Без аватар
Noraaa добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 месеца
lsylsy
lsylsy гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
lsylsy
Чудесна игра! Аз игрите на papa's много ги харесвам и обичам! Страхотни са! Hug Wink
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg