Зак и Коди Пица парти

регистрация
Зак и Коди Пица парти
Зак и Коди Пица парти Помогни на Зак и Коди да организират най-доброто пица парти за годината. В тази игра от сериала Корабните приключения на Зак и Коди можеш да играеш със Зак, Коди, Мади или Лондон. Избери твоя любим герой и започни играта. Събирай пица и различни други храни и напитки за партито докато стигнеш до крайната цел в играта. Крий се в лабиринта, за да избегнеш враговете, които ще те спрат по твоя път към асансьора.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.1 5 (67 гласа)
Златен медал
Точки 14785
Сребърен медал
Точки 14785
Бронзов медал
Точки 14785
4
Точки 14785
5
Точки 14785
6
Точки 14785
Точки
Покажи още

Зак и Коди Пица парти

Играй онлайн Зак и Коди Пица парти (Zack and Cody Pizza Party) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зак и Коди Пица парти е онлайн игра с корабните приключения на зак и коди, лабиринт, дисни, пица, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зак и Коди Пица парти на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зак и Коди Пица парти (Zack and Cody Pizza Party) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Зак и Коди Пица парти не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зак и Коди Пица парти е оценена с оценка 4.1 от 5 с 67 гласа. Играта е добавена от ludmila и е играна 138K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Isa спечели 14000 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
Carito23 спечели 14785 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
karotti13 спечели 11370 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat