Поничките на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Поничките на Папа

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.5 5 (37 гласа)

Поничките на Папа

Поничките на Папа В тази игра ще влезеш в ролята на продавач на понички в сърцето на увеселителен парк. Целта в играта е да приготвиш стотици вкусни понички всеки ден за лудите клиенти. Режи поничките, пържи ги и ги декорирай с различни съставки. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Игри с Папа ЛуиБлог
Игри с Папа ЛуиПапа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам. Игрите с Папа Луи предлагат много...
Прочети още

Поничките на Папа

Играй онлайн Поничките на Папа (Papa's Donuteria) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Поничките на Папа е онлайн игра с папа луи, ресторант, симулация на работа, готвене, понички, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Поничките на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Поничките на Папа (Papa's Donuteria) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Поничките на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Поничките на Папа е оценена с оценка 4.5 от 5 с 37 гласа и е играна 16K пъти.

Последни събития

Без аватар
nadi спечели 41310 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
nadi спечели 40460 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
nadi спечели 39735 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg