Крилцата на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Крилцата на Папа

Направи любима
Гласувай: 
 4.2 5 (14 гласа)

Крилцата на Папа

Крилцата на Папа Крилцата на Папа Крилцата на Папа е още една игра с ресторант от игрите с готвене на Папа. Тук ще трябва да задоволиш капризите на твоите клиенти, които ще поръчват тонове крилца. Взимай поръчките, управлявай тиганите за пържене, слагай различни сосове на крилцата и ги подреждай заедно с различни гарнитури.

- играе се с мишката
Видео упътване

Крилцата на Папа

Играй онлайн Крилцата на Папа (Papa's Wingeria) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Крилцата на Папа е онлайн игра с папа луи, ресторант, симулация на работа, готвене, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Крилцата на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Крилцата на Папа (Papa's Wingeria) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Крилцата на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Крилцата на Папа е оценена с оценка 4.2 от 5 с 14 гласа и е играна 10K пъти.

Последни събития

Без аватар
fraaaaanzip гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца
Без аватар
juji спечели 802 точки
Харесва миХаресва миТочки преди 5 години
Mihaelad
Mihaelad добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg