Кексчетата на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Кексчетата на Папа

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (18 гласа)

Кексчетата на Папа

Кексчетата на Папа Печи най-добрите кексчета в ресторанта на Папа в тази онлайн игра с готвене. Ще трябва да избереш купички за печене, да добавиш тесто, да наблюдаваш печката и да декорираш кексчетата с различни глазури и декорации. С напредването на играта ще имаш нови клеиенти и сезоните в града ще се променят, ще има празници за отбелязване. Помогни на клиентите да влезат в духа на празниците със сезонни облекла, мебели и нови сезонни глазури за всеки празник. Проправи си път през всеки сезон и отключи повече от 100 нови съставки, за да станеш майстор на кексчетата в тази онлайн игра с Папа Луи.

- играе се с мишката
Видео упътване

Кексчетата на Папа

Играй онлайн Кексчетата на Папа (Papa's Cupcakeria) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кексчетата на Папа е онлайн игра с папа луи, ресторант, готвене, симулация на работа, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Кексчетата на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кексчетата на Папа (Papa's Cupcakeria) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Кексчетата на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кексчетата на Папа е оценена с оценка 4.6 от 5 с 18 гласа и е играна 12K пъти.

Последни събития

annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Owen
Owen спечели 177 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
marutyyy спечели 920 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg