Робота Роби

регистрация
Игри онлайн Игри с роботи

Робота Роби

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (8 гласа)

Робота Роби

Робота Роби Роботът Роби е причинил авария в завода и сега другите роботи са извън изправност. Сега Роби трябва да събере загубените части от оборудването в завода. Ти можеш да помогнеш на робота Роби, като го преведеш през опасните етажи на завода. Реши логическите задачи в тази онлайн игра и намери скритите обекти във всяко ниво.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Робота Роби

qrcode Играй онлайн Робота Роби (Robbie Robot) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Робота Роби е онлайн игра с роботи, посочване и щракване, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Робота Роби на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Робота Роби (Robbie Robot) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Робота Роби може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Робота Роби не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Робота Роби е оценена с оценка 3.7 от 5 с 8 гласа и е играна 5K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg