Наследниците 2 Мал срещу Ума

регистрация
Игри онлайн Наследниците игри

Наследниците 2 Мал срещу Ума

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.2 5 (190 гласа)

Наследниците 2 Мал срещу Ума

Наследниците 2 Мал срещу Ума
Наследниците 2 Мал срещу Ума Играй с Мал и Ума от филма Наследниците 2 на Дисни и изживей една истинска история с двете момичета. Избери едно от момичетата Мал или Ума и спечели битката за Бен в тази онлайн игра.

Използвай Z за скок, X за атака. Видео упътване

Наследниците 2 Мал срещу Ума

qrcode Играй онлайн Наследниците 2 Мал срещу Ума (Descendants 2 Mal vs Uma) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Наследниците 2 Мал срещу Ума е онлайн игра с наследниците, дисни, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Наследниците 2 Мал срещу Ума на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Наследниците 2 Мал срещу Ума (Descendants 2 Mal vs Uma) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Наследниците 2 Мал срещу Ума може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Наследниците 2 Мал срещу Ума не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Наследниците 2 Мал срещу Ума е оценена с оценка 4.2 от 5 с 190 гласа и е играна 101K пъти.

Последни събития

Iamapoopp
Iamapoopp добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
melinda
melinda добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 години
paralelen
paralelen добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg