Анимационна купа Африка

регистрация
Игри онлайн Футбол игри

Анимационна купа Африка

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (25 гласа)

Анимационна купа Африка

Анимационна купа Африка
Анимационна купа Африка Играй футбол с анимационните герои на Картун Нетуърк на първенството по футбол в Африка и спечели надпреварата, за да спечелиш купата в играта. Избери страна, капитан и играчи на твоя отбор. Можеш да играеш с Фин и Джейк, Гъмбол, Парк шоу, Декстър, Бен 10, Реактивните момичета и много други герои на Картун Нетуърк.

Използвай стрелките за движение, X за изстрел и взимане на топка, Z за пас. Видео упътване

Анимационна купа Африка

Играй онлайн Анимационна купа Африка (Toon Cup Africa) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Анимационна купа Африка е онлайн игра с футбол, картун нетуърк, джейк и фин, време за приключения, ние мечоците, гъмбол, анимационни герои, парк шоу, от категория Спорт.

Можеш да играеш Анимационна купа Африка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Анимационна купа Африка (Toon Cup Africa) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Анимационна купа Африка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Анимационна купа Африка е оценена с оценка 3.6 от 5 с 25 гласа и е играна 15K пъти.

Последни събития

temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg