Гравити фолс Възстанови Фолс

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Гравити фолс Възстанови Фолс

Гравити фолс Възстанови Фолс
Гравити фолс Възстанови Фолс Играй с Дипър и Мейбъл от Гравити фолз в тази онлайн игра, където тяхната задача е да възстановят техния разрушен град. Унищожи враговете, като използваш различни комбинации от удари. Прочисти си пътя през различни предизвикателни нива и вдигай нивата на героя, за да отключиш нови атаки и да станеш по-силен.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.2 5 (123 гласа)

Гравити фолс Възстанови Фолс

Играй онлайн Гравити фолс Възстанови Фолс (Gravity Falls Take Back the Falls) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гравити фолс Възстанови Фолс е онлайн игра с гравити фолс, меле, анимационни герои, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Гравити фолс Възстанови Фолс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гравити фолс Възстанови Фолс (Gravity Falls Take Back the Falls) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Гравити фолс Възстанови Фолс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Гравити фолс Възстанови Фолс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гравити фолс Възстанови Фолс е оценена с оценка 4.2 от 5 с 123 гласа. Играта е добавена от flashfan и е играна 44K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
atanasko
atanasko гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
blade
много яка игра, минах всичките нива с Дипър и победих Бил Сайфър! Happy
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat