Гравити фолс Възстанови Фолс

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Гравити фолс Възстанови Фолс

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.1 5 (281 гласа)

Гравити фолс Възстанови Фолс

Гравити фолс Възстанови Фолс
Гравити фолс Възстанови Фолс Играй с Дипър и Мейбъл от Гравити фолз в тази онлайн игра, където тяхната задача е да възстановят техния разрушен град. Унищожи враговете, като използваш различни комбинации от удари. Прочисти си пътя през различни предизвикателни нива и вдигай нивата на героя, за да отключиш нови атаки и да станеш по-силен.

- играе се с мишката
Видео упътване

Гравити фолс Възстанови Фолс

qrcode Играй онлайн Гравити фолс Възстанови Фолс (Gravity Falls Take Back the Falls) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гравити фолс Възстанови Фолс е онлайн игра с гравити фолс, меле, анимационни герои, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Гравити фолс Възстанови Фолс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гравити фолс Възстанови Фолс (Gravity Falls Take Back the Falls) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Гравити фолс Възстанови Фолс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Гравити фолс Възстанови Фолс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гравити фолс Възстанови Фолс е оценена с оценка 4.1 от 5 с 281 гласа и е играна 77K пъти.

Последни събития

smale
smale добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
smale
smale гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 месеца
Без аватар
HenryDaBestAO добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 9 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
blade
много яка игра, минах всичките нива с Дипър и победих Бил Сайфър! Happy
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg