Адам и Ева Призракът

регистрация
Игри онлайн Адам и Ева игри

Адам и Ева Призракът

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (11 гласа)

Адам и Ева Призракът

Адам и Ева Призракът Адам ще влезе в ролята на призрак в тази онлайн игра. Помогни на нашия герой да изплаши жертвите в играта и взаимодействай с обектите в играта, за да разчистиш пътя, така че Адам да стигне до своята любима Ева отново.

Използвай мишката за активиране на действие. Видео упътване

Адам и Ева Призракът

qrcode Играй онлайн Адам и Ева Призракът (Adam and Eve The Ghost) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Адам и Ева Призракът е онлайн игра с адам и ева, посочване и щракване, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Адам и Ева Призракът на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Адам и Ева Призракът (Adam and Eve The Ghost) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Адам и Ева Призракът може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Адам и Ева Призракът не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Адам и Ева Призракът е оценена с оценка 4.6 от 5 с 11 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Без аватар
Firegirl добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
pi4a_45
Първа и втора част са по-интересни. Нататък са по-тъпи...
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg