Голямото шоу на Пух

регистрация
Игри онлайн Игри с Мечо Пух

Голямото шоу на Пух

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Голямото шоу на Пух

Голямото шоу на Пух В тази игра Мечо Пух трябва да премести гърнетата с мед обратно на техните места преди Кристофър Робин да пристигне. Играй специални малки игри, за да спечелиш допълнителни точки. Пчелите ще преследват Мечо Пух, когато в него има мед, когато той не носи мед, пчелите ще го оставят.

- движение
Видео упътване

Голямото шоу на Пух

Играй онлайн Голямото шоу на Пух (Pooh's Big Show) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Голямото шоу на Пух е онлайн игра с мечо пух, дисни, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Голямото шоу на Пух на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Голямото шоу на Пух (Pooh's Big Show) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Голямото шоу на Пух не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Голямото шоу на Пух е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Без аватар
ef55 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 ден

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg