Пауър Рейнджърс Супер трансформация

регистрация
Игри онлайн Пауър Рейнджърс игри

Пауър Рейнджърс Супер трансформация

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (33 гласа)

Пауър Рейнджърс Супер трансформация

Пауър Рейнджърс Супер трансформация Играй с Пауър рейнджърс и им помогни да изпълнят своята мисия в тази онлайн игра. Главен герой в играта е червения рейнджър Джейдън, но ти можеш да се трансформираш в розов, зелен, син и жълт рейнджър и да използваш техните умения. Мия може да открива скрити мини, Майк хвърля експлозиви и може да се люлее на клони, Кевин хвърля огнени топки, Емили може да се превръща в жълта топка. Трябва разумно да използваш уменията на всеки рейнджър, за да можеш да продължиш в играта.

Използвай стрелките за движение, Z и стрелка за трансформация, space за атака. Видео упътване

Пауър Рейнджърс Супер трансформация

Играй онлайн Пауър Рейнджърс Супер трансформация (Power Rangers Super Transformation) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пауър Рейнджърс Супер трансформация е онлайн игра с пауър рейнджърс, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пауър Рейнджърс Супер трансформация на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пауър Рейнджърс Супер трансформация (Power Rangers Super Transformation) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Пауър Рейнджърс Супер трансформация не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пауър Рейнджърс Супер трансформация е оценена с оценка 4.2 от 5 с 33 гласа и е играна 13K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg