Лего баскетбол предизвикателство

регистрация
Игри онлайн Лего игри

Лего баскетбол предизвикателство

Лего баскетбол предизвикателство
Играй баскетбол с Лего героите и изпълни баскетболното предизвикателство в тази онлайн спорт игра. Избери си Лего баскетболист и отбележи колкото може повече кошове преди времето да изтече.

Използвай space за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 15310
Бронзов медал
Точки 11855
4
Точки 11601
5
Точки 9831
6
Точки 9755
Точки
Покажи още

Лего баскетбол предизвикателство

Играй онлайн Лего баскетбол предизвикателство (Lego Basketball Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лего баскетбол предизвикателство е онлайн игра с лего, баскетбол, от категория Спорт.

Можеш да играеш Лего баскетбол предизвикателство на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лего баскетбол предизвикателство (Lego Basketball Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Лего баскетбол предизвикателство не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лего баскетбол предизвикателство е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от jessie и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Guccilandon68 спечели 4787 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
joe спечели 9087 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
johnbas66 спечели 9243 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat