Опасният Хенри Паника с картоф

регистрация
Игри онлайн Опасният Хенри игри

Опасният Хенри Паника с картоф

Опасният Хенри Паника с картоф Играй с Опасният Хенри и много други герои от Никелодеон в тази спортна игра с картоф онлайн. Избери твоя отбор и вземи картофа преди да експлодира, за да го изпратиш обратно в полето на противниците.

Използвай стрелките за движение, space за хвърляне на картофа. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.0 5 (14 гласа)

Опасният Хенри Паника с картоф

Играй онлайн Опасният Хенри Паника с картоф (Kid Danger Potato Panic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Опасният Хенри Паника с картоф е онлайн игра с опасният хенри, никелодеон, от категория Спорт.

Можеш да играеш Опасният Хенри Паника с картоф на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Опасният Хенри Паника с картоф (Kid Danger Potato Panic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Опасният Хенри Паника с картоф не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Опасният Хенри Паника с картоф е оценена с оценка 4.0 от 5 с 14 гласа. Играта е добавена от nana и е играна 7K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Goomanga009 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 9 месеца
Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat