Никелодеон баскетболни звезди 2

регистрация
Игри онлайн Никелодеон игри

Никелодеон баскетболни звезди 2

Никелодеон баскетболни звезди 2 Никелодеон баскетболни звезди 2 Присъедини се към твоите любими анимационни герои на Нникелодеон във втората част на тази онлайн баскетбол игра. Тук можеш да играеш баскетбол с Лин и Линкълн от Семейство Шумникови. Опасния Хенри, Капитан Ман, Фуу и Фий от Харви Клюн, Спондж-Боб, Патрик Стар, Червения рейнджър от Пауър Рейнджърс, Елвин от Елвин и Катеричоците.

Използвай стрелките за движение, space за действие. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.0 5 (49 гласа)

Никелодеон баскетболни звезди 2

Играй онлайн Никелодеон баскетболни звезди 2 (Nickelodeon Basketball Stars 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Никелодеон баскетболни звезди 2 е онлайн игра с никелодеон, баскетбол, опасният хенри, спонджбоб, къщата на шумникови, пауър рейнджърс, костенурките нинджа, харви клюн, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Никелодеон баскетболни звезди 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Никелодеон баскетболни звезди 2 (Nickelodeon Basketball Stars 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Никелодеон баскетболни звезди 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Никелодеон баскетболни звезди 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Никелодеон баскетболни звезди 2 е оценена с оценка 4.0 от 5 с 49 гласа. Играта е добавена от olya и е играна 28K пъти.

Избрани игри

Последни събития

lil_dre
lil_dre гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 месеца
melinda
melinda добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца
atanasko
atanasko гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
pi4a_45
Много е лесна Happy
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat