ICQ Весела Коледа

регистрация
Направи любима
5
Гласувай: 
 4.3 5 (59 гласа)

ICQ Весела Коледа

ICQ Весела Коледа Това е Коледна онлайн поздравителна картичка от ICQ, която можеш да изпратиш на приятел и да му пожелаеш Весела Коледа. Това е забавна Коледна картичка, където можеш да щракаш по елените, които правят забавни звуци.

- играе се с мишката
Видео упътване

ICQ Весела Коледа

Играй онлайн ICQ Весела Коледа (ICQ Merry Christmas) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. ICQ Весела Коледа е онлайн игра с весела коледа, icq игри, от категория Коледни.

Можеш да играеш ICQ Весела Коледа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта ICQ Весела Коледа (ICQ Merry Christmas) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта ICQ Весела Коледа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта ICQ Весела Коледа е оценена с оценка 4.3 от 5 с 59 гласа и е играна 20K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 месеца
Без аватар
ruth_tut_gut добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 месеца
Без аватар
profs28 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg