Юникити Спаси кралството

регистрация
Игри онлайн Уникити игри

Юникити Спаси кралството

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (133 гласа)

Юникити Спаси кралството

Юникити Спаси кралството
Юникити Спаси кралството Помогни на Юникити и нейните приятели да спасят животните и да прогонят злите лордовете в играта. Оправи проблемите в кралството и помогни на жителите на града. Събери колкото може повече блестяща материя в играта. Играй с Юникити, Пъпикорн, Хаукодил и м-р Фокс - всеки от героите има уникални умения, които ще са необходими, за да преминеш през нивата в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
- атака
Видео упътване

Златен медал
Точки 4500
Златен медал
Точки 4500
Сребърен медал
Точки 1906
Бронзов медал
Точки 1287
4
Точки 420
Точки

Юникити Спаси кралството

qrcode Играй онлайн Юникити Спаси кралството (Unikitty Save the Kingdom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Юникити Спаси кралството е онлайн игра с юникити, картун нетуърк, анимационни герои, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Юникити Спаси кралството на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Юникити Спаси кралството (Unikitty Save the Kingdom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Юникити Спаси кралството може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Юникити Спаси кралството не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Юникити Спаси кралството е оценена с оценка 4.3 от 5 с 133 гласа и е играна 53K пъти.

Последни събития

Без аватар
cucu спечели 420 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
veni164
veni164 спечели 4500 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
docs
docs спечели 1906 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg