Бисквитите на Папа

регистрация
Игри онлайн Папа Луи игри

Бисквитите на Папа

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.9 5 (39 гласа)

Бисквитите на Папа

Бисквитите на Папа Ресторанта за бисквити на Папа ти дава възможност да заработиш пари и да платиш своя наем в играта. Помогни на Папа с неговия нов ресторант за бисквити, взимай поръчките на клиентите и изпечи техните любими бисквити, за да спечелиш пари в играта. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Игри с Папа ЛуиБлог
Игри с Папа ЛуиПапа Луи е сериозен бизнесмен, който притежава верига от ресторанти. Всеки ресторант е специализиран и предлага определена кухня на своите клиенти. Управлението на ресторанта е от огромно значение. За съжаление Папа Луи често е зает и трябва да пътува по работа, за това не може да управлява ресторантите сам. Игрите с Папа Луи предлагат много...
Прочети още

Бисквитите на Папа

Играй онлайн Бисквитите на Папа (Papa's Scooperia) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бисквитите на Папа е онлайн игра с папа луи, ресторант, готвене, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Бисквитите на Папа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бисквитите на Папа (Papa's Scooperia) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бисквитите на Папа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бисквитите на Папа е оценена с оценка 3.9 от 5 с 39 гласа и е играна 15K пъти.

Последни събития

Без аватар
juls гласува за играта с 2 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 8 месеца
annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
1616472
1616472 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg