Кларънс Пазителя на зоопарка

регистрация
Игри онлайн Кларънс игри

Кларънс Пазителя на зоопарка

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (21 гласа)

Кларънс Пазителя на зоопарка

Кларънс Пазителя на зоопарка
Кларънс Пазителя на зоопарка Кларънс и неговите приятели се нуждаят от животни, за да си играят в тази игра онлайн. Децата ще отидат в зоопарка, за да намерят нужните животни. Там обаче ще бъде трудно да преминат покрай пазачите. Помогни на Кларънс да премине покрай пазачите, без да бъде забелязан. Стигни до крайната цел в лабиринта от всяко ниво от играта.

Използвай стрелките за движение, Х за завъртане на пазачите, C за натискане на бутон. Видео упътване

Кларънс Пазителя на зоопарка

qrcode Играй онлайн Кларънс Пазителя на зоопарка (Clarence Zookeeper Caper) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кларънс Пазителя на зоопарка е онлайн игра с кларънс, лабиринт, картун нетуърк, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Кларънс Пазителя на зоопарка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кларънс Пазителя на зоопарка (Clarence Zookeeper Caper) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Кларънс Пазителя на зоопарка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Кларънс Пазителя на зоопарка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кларънс Пазителя на зоопарка е оценена с оценка 4 от 5 с 21 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg