Боб крадеца 5 Приключение в храма

регистрация
Игри онлайн Боб крадеца игри

Боб крадеца 5 Приключение в храма

Направи любима
Гласувай: 
 4.2 5 (12 гласа)

Боб крадеца 5 Приключение в храма

Боб крадеца 5 Приключение в храма
Боб крадеца 5 Приключение в храма Боб крадеца е в древен храм, за да напълни своята торба със скъпоценности в тази игра. Това приключение може да се окаже най-сложното, в което Боб крадеца е попадал до сега. Има много пазачи, мумии и камери, които Боб трябва да избягва. Планирай своето промъкване, така че никой да не те забележи. Храмът има десет различни нива, които можеш да се опиташ да преминеш.

Използвай стрелктие за движение, стрелка нагоре за отваряне на кутии и влизане във врати, space за удар. Видео упътване

Боб крадеца 5 Приключение в храма

Играй онлайн Боб крадеца 5 Приключение в храма (Bob the Robber 5 Temple Adventure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Боб крадеца 5 Приключение в храма е онлайн игра с боб крадеца, мафия, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Боб крадеца 5 Приключение в храма на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Боб крадеца 5 Приключение в храма (Bob the Robber 5 Temple Adventure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Боб крадеца 5 Приключение в храма не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Боб крадеца 5 Приключение в храма е оценена с оценка 4.2 от 5 с 12 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg