Томб Райдер Озирис

регистрация
Игри онлайн Томб Райдър игри

Томб Райдер Озирис

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Томб Райдер Озирис

Томб Райдер Озирис Играй с Лара Крофт от Томб Райдер в пирамидата на Озирис и намери съкровищата в играта. Избягвай капаните и елиминирай враговете в играта. Завърши първата мисия от играта, за да можеш да играеш в режим на оцеляване, където можеш да запишеш резултата от играта в сайта.

Използвай стрелките или W, A, S и D за движение, мишката за стрелба, Z и C за оглеждане, 1-5 за смяна на оръжието. Видео упътване

Томб Райдер Озирис

Играй онлайн Томб Райдер Озирис (Tomb Raider Osiris) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Томб Райдер Озирис е онлайн игра с томб райдър, стрелба, гробници, от категория Екшън.

Можеш да играеш Томб Райдер Озирис на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Томб Райдер Озирис (Tomb Raider Osiris) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Томб Райдер Озирис не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Томб Райдер Озирис е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Iamapoopp
Iamapoopp добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg