Томб Райдър

регистрация
Томб Райдър
Томб Райдър Играй с Лара Крофт от поредицата игри Томб Райдер в тази онлайн екшън игра. Изследвай подземни храмове, пълни със съкровища и се бий срещу различни зверове и противници. Открий секретния път във всяко ниво с Лара.

Използвай стрелките за движение, shift за ходене, D за скок, ctrl за действие, стрелба и хващане за стените, space за изваждане и прибиране на оръжията, C за оглеждане, Z за пълзене, X за ускоряване, A за завъртане, tab за инвентар, enter за начало на играта. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.0 5 (27 гласа)

Томб Райдър

Играй онлайн Томб Райдър (Tomb Raider) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Томб Райдър е онлайн игра с томб райдър, стрелба, класически, гробници, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Томб Райдър на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Томб Райдър (Tomb Raider) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Томб Райдър може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Томб Райдър не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Томб Райдър е оценена с оценка 4.0 от 5 с 27 гласа. Играта е добавена от nana и е играна 11K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
2007jaime добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 седмици
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
Без аватар
Ultra33 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat