Томб Райдър

регистрация
Направи любима
5
Гласувай: 
 3.9 5 (64 гласа)

Томб Райдър

Томб Райдър
Томб Райдър Играй с Лара Крофт от поредицата игри Томб Райдер в тази онлайн екшън игра. Изследвай подземни храмове, пълни със съкровища и се бий срещу различни зверове и противници. Открий секретния път във всяко ниво с Лара.

 shift 
- вървене
D
- скачане
 ctrl 
- действие
- оръжие
C
- оглеждане
Z
- навеждане
X
- ускоряване
A
- обръщане
 tab 
- инвентар
Видео упътване

Томб Райдър

qrcode Играй онлайн Томб Райдър (Tomb Raider) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Томб Райдър е онлайн игра с томб райдър, стрелба, класически, гробници, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Томб Райдър на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Томб Райдър (Tomb Raider) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Томб Райдър може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Томб Райдър не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Томб Райдър е оценена с оценка 3.9 от 5 с 64 гласа и е играна 22K пъти.

Последни събития

Без аватар
xoscar2010x добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
Iamapoopp
Iamapoopp добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
uwu
uwu гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg