Изгубения остров Нива

регистрация
Игри онлайн Зума игри

Изгубения остров Нива

Изгубения остров Нива
Изстреляй топките в тази зума игра и ги групирай по цветове, за да ги премахнеш. Изчисти всички топки, преди те да стигнат до изхода. Можеш да сменяш цвета, като щракнеш върху оръдието, което изстрелва топките.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 92820
Сребърен медал
Точки 88445
Бронзов медал
Точки 88335
4
Точки 67525
5
Точки 55335
6
Точки 51930
Точки
Покажи още

Изгубения остров Нива

Играй онлайн Изгубения остров Нива (Lost Island Level Pack) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изгубения остров Нива е онлайн игра с зума, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Изгубения остров Нива на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изгубения остров Нива (Lost Island Level Pack) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Изгубения остров Нива може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Изгубения остров Нива не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изгубения остров Нива е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 4K пъти.

Избрани игри

Последни събития

docs
docs спечели 5735 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
rikondo
rikondo спечели 48720 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
kimba спечели 5680 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat