Луди мумии на плажа

регистрация
Игри онлайн Геймърки игри

Луди мумии на плажа

Луди мумии на плажа
Луди мумии на плажа Луди мумии са превзели плажа и ти трябва да поддържаш зоната безопасна в тази забавна Никелодеон игра. Това е игра от сериала Геймърки, където ти управляваш спасителната кола и трябва да стоиш настрана от мумиите. Управлявай колата по плажа и събирай бонусите. Можеш да минаваш през масите, под чадърите и дори във водата, за да избягаш от мумиите. Колкото повече мумии се закачат за твоята кола, толкова по-бавно ще се движиш, и накрая играта ще приключи. Събирай монети и ги използвай за подобряване на твоята кола в играта.

Използвай стрелките за управление. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.6 5 (13 гласа)
Златен медал
Точки 24085
Сребърен медал
Точки 20615
Бронзов медал
Точки 19060
4
Точки 15915
5
Точки 13555
6
Точки 11880
Точки
Покажи още

Луди мумии на плажа

Играй онлайн Луди мумии на плажа (Psycho Beach Mummies) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луди мумии на плажа е онлайн игра с геймърки, мумии, плаж, коли, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Луди мумии на плажа на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луди мумии на плажа (Psycho Beach Mummies) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луди мумии на плажа може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Луди мумии на плажа не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луди мумии на плажа е оценена с оценка 4.6 от 5 с 13 гласа. Играта е добавена от candis и е играна 5K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
joe спечели 9905 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
sonic_vk спечели 3215 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
austinnbryan
austinnbryan спечели 2900 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat