Дисни герои на пътешествие

регистрация
Игри онлайн Гравити Фолс игри

Дисни герои на пътешествие

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (123 гласа)

Дисни герои на пътешествие

Дисни герои на пътешествие
Дисни герои на пътешествие Героите на Дисни са се озовали на едно място и сега трябва да поправят безпорядъка между различните измерения. Избери твоя отбор и използвай уменията на героите, за да достигнеш до порталите във всяко едно от нивата на играта. Можеш да играеш с Мейбъл и Дипър от Гравити Фолс, Уондър и Силвия, Финиъс и Фърб и много други от твоите любини Дисни анимационни герои. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, Z за скок, X за използване на умение, мишката за сменяне на героите. Видео упътване

Златен медал
Точки 69
Бронзов медал
Точки 13
4
Точки 10
4
Точки 10
5
Точки 5
5
Точки 5
6
Точки 4
7
Точки 3
8
aVU
Точки 2
Точки

Дисни герои на пътешествие

qrcode Играй онлайн Дисни герои на пътешествие (Disney Hero Trip) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дисни герои на пътешествие е онлайн игра с гравити фолс, уондър, финиъс и фърб, принцеса бътърфлай в битка със силите на злото, дисни, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Дисни герои на пътешествие на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дисни герои на пътешествие (Disney Hero Trip) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Дисни герои на пътешествие може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дисни герои на пътешествие не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дисни герои на пътешествие е оценена с оценка 4.2 от 5 с 123 гласа и е играна 41K пъти.

Последни събития

aVU
aVU спечели 2 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
felipe спечели 5 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
veni164
veni164 спечели 13 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg