Заешко царство Магически карти

регистрация
Игри онлайн Памет игри

Заешко царство Магически карти

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (8 гласа)

Заешко царство Магически карти

Заешко царство Магически карти
Заешко царство Магически карти Играй с магическите карти на Заешкото царство в тази онлайн логическа игра. Отвори двойките карти и изчисти полето колкото се може по-бързо, за да постигнеш максимален резултат в играта. Можеш да играеш в три различни трудности, които имат различен брой карти на полето. Всяка трудност има и различно време за завършване на играта. На масата може да има вълци, които трябва да избягваш, ако отвориш карта с вълк, той ще размеси някои от картите на полето. Времето, което е останало накрая, се добавя като бонус към твоя резултат.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 740
Бронзов медал
Точки 700
4
Точки 655
6
Точки 570
7
Точки 555
8
Точки 545
9
Точки 540
10
Точки 515
Точки
Покажи още

Заешко царство Магически карти

qrcode Играй онлайн Заешко царство Магически карти (Bunny Kingdom Magic Cards) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Заешко царство Магически карти е онлайн игра с памет, карти, зайци, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Заешко царство Магически карти на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Заешко царство Магически карти (Bunny Kingdom Magic Cards) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Заешко царство Магически карти може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Заешко царство Магически карти не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Заешко царство Магически карти е оценена с оценка 4.3 от 5 с 8 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 595 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
Pepi_3008 спечели 435 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
GaRoNi
GaRoNi спечели 505 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg