Аниме битка

регистрация
Игри онлайн Уан Пийс игри

Аниме битка

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.0 5 (44 гласа)

Аниме битка

Аниме битка Влез в битката с анимационните герои от различни сериали в тази онлайн бойна игра. Бий се с героите от Наруто, Блийч, Уан Пийс и победи противниците в играта.

Играч 1 използва W, A, S и D за навигация и J, K, L, U и I за удар. Играч 2 използва стрелките за навигация и 1, 2, 3, 4 и 5 за удар. Видео упътване

Аниме битка

Играй онлайн Аниме битка (Anime Fighting Jam Wing) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Аниме битка е онлайн игра с уан пийс, наруто, блийч, аниме, анимационни герои, от категория Бойни.

Можеш да играеш Аниме битка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Аниме битка (Anime Fighting Jam Wing) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Аниме битка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Аниме битка е оценена с оценка 4.0 от 5 с 44 гласа и е играна 25K пъти.

Последни събития

Без аватар
daniel_1 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 9 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg