Блиц магьосници

регистрация
Игри онлайн Тест игри

Блиц магьосници

Блиц магьосници
Играй в тази магическа онлайн игра и покажи своите бързи реакции. Отвори картата и познай кой от предметите не е изобразен със своята форма или цвят.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.0 5 (21 гласа)

Блиц магьосници

Играй онлайн Блиц магьосници (Blitz Wizards) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блиц магьосници е онлайн игра с тест, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Блиц магьосници на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блиц магьосници (Blitz Wizards) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Блиц магьосници може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Блиц магьосници не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блиц магьосници е оценена с оценка 4.0 от 5 с 21 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 седмици
Без аватар
VANIA_777 спечели 340 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Без аватар
Kami75rr спечели 170 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat