Изгубената пирамида

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Изгубената пирамида

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (10 гласа)

Изгубената пирамида

Изгубената пирамида
Изгубената пирамида Отправи се на ново приключение с тези двама приятели в играта и намери скритите съкровища в пирамидата. Трябва да избягваш мумиите и капаните. Можеш да играеш заедно с приятел или сам да управляваш двамата герои в разделения на две екран. Твоята задача е да събереш всички скъпоценни камъни и да срещнеш своя приятел.

Играч 1 използва стрелките за управление. Играч 2 използва W, A, S, D за управление, F за стрелба. Видео упътване

Изгубената пирамида

Играй онлайн Изгубената пирамида (The Lost Pyramid) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изгубената пирамида е онлайн игра с съдействие, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Изгубената пирамида на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изгубената пирамида (The Lost Pyramid) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Изгубената пирамида не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изгубената пирамида е оценена с оценка 3.7 от 5 с 10 гласа и е играна 4K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg