Яйчен взрив

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Яйчен взрив

Яйчен взрив Извънземни великденски яйца атакуват земята и заека трябва да спаси пилетата от в играта. Събирай яйцата и ги изстреляй по летящите яйца в небето преди те да те атакуват.

Използвай W, A, S, D за движение, мишката за стрелба. Видео упътване

Яйчен взрив

Играй онлайн Яйчен взрив (Egg Blast) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Яйчен взрив е онлайн игра с великден, яйца, зайци, от категория Екшън.

Можеш да играеш Яйчен взрив на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Яйчен взрив (Egg Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Яйчен взрив не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Яйчен взрив е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg