Ариана Гранде Обложка на албум

регистрация
Игри онлайн Ариана Гранде игри

Ариана Гранде Обложка на албум

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (17 гласа)

Ариана Гранде Обложка на албум

Ариана Гранде Обложка на албум Ариана Гранде готви нов албум и тя се нуждае от талантлив дизайнер да направи обложка за него. Тествай твоите умения на дизайнер в тази онлайн игра за момичета. Всичко, което се нуждаеш е на твое разположение, ти трябва саммо да използваш своето въображение и да направиш три обложки, които ще помогнат да се продаде албума на певицата. Можеш да прегледаш гардероба на красивото момиче и да избереш своите любими дрехи и аксесоари, за да я облечеш във всяка от позите, които тя заема на различните обложки. Когато си готов с облеклото, можеш да преминеш към създаване на фон, за да завършиш обложката на албума.

- играе се с мишката
Видео упътване

Ариана Гранде Обложка на албум

qrcode Играй онлайн Ариана Гранде Обложка на албум (Ariana Grande Album Covers) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ариана Гранде Обложка на албум е онлайн игра с ариана гранде, знаменитости, филми, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Ариана Гранде Обложка на албум на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ариана Гранде Обложка на албум (Ariana Grande Album Covers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ариана Гранде Обложка на албум може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ариана Гранде Обложка на албум не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ариана Гранде Обложка на албум е оценена с оценка 4.3 от 5 с 17 гласа и е играна 5K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg