Зомби мисия

регистрация
Зомби мисия
Зомби мисия Настъпил е зомби апокалипсис и сега хората трябва да спасят важните записи от ръцете на зомбитата. Трябва да си съдействаш със своя приятел и да събереш всички дискове, които са разпръснати наоколо. С всяко ниво ще бъде все по-трудно да събереш дисковете. Използвай мощните оръжия в играта, за да унищожиш препятсвията и зомбитата, за да можеш да завършиш всяка една мисия.

Играч 1 използва стрелките за управление и L за стрелба. Играч 2 използва W, A, S, D за движение и F за стрелба. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.3 5 (18 гласа)

Зомби мисия

Играй онлайн Зомби мисия (Zombie Mission) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби мисия е онлайн игра с съдействие, зомби, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Зомби мисия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби мисия (Zombie Mission) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зомби мисия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби мисия е оценена с оценка 3.3 от 5 с 18 гласа и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

elle
elle добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat