Бягство от космическия затвор

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Бягство от космическия затвор

Бягство от космическия затвор
Бягство от космическия затвор Присъедини се към приключението на двама приятели, които са отвлечени от група извънземни роботи в тази игра. Двамата приятели са успели да избягат и сега търсят изходната врата на космическия кораб. Помогни на двамата герои да намерят изхода в играта. Събери всички кристали във всяко ниво, за да отвориш изходната врата. Бягството от космическия кораб няма да е лесно, приготви се за едно вълнуващо космическо приключение.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (15 гласа)

Бягство от космическия затвор

Играй онлайн Бягство от космическия затвор (Space Prison Escape) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягство от космическия затвор е онлайн игра с съдействие, извънземни, роботи, платформи, затвор, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Бягство от космическия затвор на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягство от космическия затвор (Space Prison Escape) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бягство от космическия затвор не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягство от космическия затвор е оценена с оценка 4.3 от 5 с 15 гласа и е играна 5K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat