Четири цвята

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Четири цвята

Четири цвята
Четири цвята Играй в тази забавна игра с цветни карти срещу един до трима противници. Целта в играта е да се освободиш от всички карти, които имаш. Можеш да поставиш карта, която е със същия цвят или номер, като картата, която е показана на полето. Ако не можеш да дадеш някоя от своите карти, трябва да вземеш нова карта от тестето. Играча, който свърши пръв, печели играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 5 5 (8 гласа)
Златен медал
Точки 100000
Сребърен медал
Точки 100000
Бронзов медал
Точки 100000
4
Точки 100000
5
Точки 100000
6
Точки 100000
Точки
Покажи още

Четири цвята

Играй онлайн Четири цвята (Four Colors) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Четири цвята е онлайн игра с карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Четири цвята на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Четири цвята (Four Colors) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Четири цвята може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Четири цвята не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Четири цвята е оценена с оценка 5 от 5 с 8 гласа. Играта е добавена от melisa04 и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
katja спечели 100000 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
yesica спечели 12500 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Mindy_899437
Mindy_899437 спечели 12500 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat