Бягството на лютивата чушка

регистрация
Игри онлайн Игри с бягане

Бягството на лютивата чушка

Бягството на лютивата чушка
Бягството на лютивата чушка Тази люта чушка обича да похапва и е на път да събере колкото се може повече лакомства в тази игра. Бягай, скачай и се носи във въздухо, за да избягваш препятсвията и да събереш бонусите в играта. Достигни колкото може по-надалеко и запиши своя резултат.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.5 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 15760
Сребърен медал
Точки 12910
4
Точки 8950
5
Точки 7240
6
Точки 5460
Точки
Покажи още

Бягството на лютивата чушка

Играй онлайн Бягството на лютивата чушка (Hot Runnerpepper Run) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягството на лютивата чушка е онлайн игра с бягане, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Бягството на лютивата чушка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягството на лютивата чушка (Hot Runnerpepper Run) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Бягството на лютивата чушка може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Бягството на лютивата чушка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягството на лютивата чушка е оценена с оценка 4.5 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от bieber и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 12910 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
NayantharaR
NayantharaR спечели 9480 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
ariel61
ariel61 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat