Супер диск дуел 2

регистрация
Супер диск дуел 2
Супер диск дуел 2 Играй въздушен хокей с анимационните герои на Картун Нетуърк и спечели диск дуелите в играта. Можеш да играеш срещу противници, управлявани от компютъра, или срещу приятели в игра за двама. Играта е проста, трябва да движиш твоя герой, за да защитиш вратата, и да хвърляш диска, когато е твоя ред да стреляш. Всяка игра има ограничено време и трябва да отбележиш колкото се може повече голове. Играй с анимационните герои на Картун Нетуърк и се опитай да станеш шампион по въздушен хокей в тази игра.

Играч 1 използва W, A, S, D за движение, V за хвърляне, B за въртящо хвърляне, V и B за специално умение. Играч 2 използва стрелките за движение, K за хвърляне, L за въртящо хвърляне, K и L за специално умение. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.5 5 (22 гласа)

Супер диск дуел 2

Играй онлайн Супер диск дуел 2 (Super Disc Duel 2) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер диск дуел 2 е онлайн игра с време за приключения, гъмбол, малки титани, картун нетуърк, анимационни герои, въздушен хокей, от категория Спорт.

Можеш да играеш Супер диск дуел 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер диск дуел 2 (Super Disc Duel 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Ако играта Супер диск дуел 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер диск дуел 2 е оценена с оценка 4.5 от 5 с 22 гласа. Играта е добавена от bentino и е играна 11K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
zanini добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
welpimdiedz
welpimdiedz добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 месеца
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat