Балончета в гората

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Балончета в гората

Балончета в гората
Балончета в гората Влез в тази магическа гора, пълна с дружелюбни животни и ги събери по вид, за да могат те да си играят в тази игра. Всяка група ще изчезне, когато я събереш от полето. Спечели колкото се може повече точки преди времето да изтече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 560133
Сребърен медал
Точки 468855
Бронзов медал
Точки 431001
4
Точки 362529
5
Точки 331529
6
Точки 283709
Точки
Покажи още

Балончета в гората

Играй онлайн Балончета в гората (Bubble Woods) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Балончета в гората е онлайн игра с балончета, животни, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Балончета в гората на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Балончета в гората (Bubble Woods) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Балончета в гората може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Балончета в гората не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Балончета в гората е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
yesica спечели 355680 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
katja спечели 560133 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
dinko1 спечели 468855 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat