Експлозия в зоопарка

регистрация
Игри онлайн Зоопарк игри

Експлозия в зоопарка

Експлозия в зоопарка
Експлозия в зоопарка Играй със сладките животни в зоопарка и ги групирай по цвят в тази логическа игра. Избирай групи от еднакви животни, за да ги премахнеш. Тръдността на играта ще се увеличава с всяко изминало ниво. Събери необходимия брой и вид животни, за да продължиш в играта. Резултатът в играта се формира от последователно успешни преминати нива и се нулира след презареждане на играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 4 5 (11 гласа)
Златен медал
Точки 22911
Сребърен медал
Точки 20573
Бронзов медал
Точки 18387
4
Точки 18216
5
Точки 16366
6
A19
Точки 15798
Точки
Покажи още

Експлозия в зоопарка

Играй онлайн Експлозия в зоопарка (Zoo Boom) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Експлозия в зоопарка е онлайн игра с зоопарк, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Експлозия в зоопарка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Експлозия в зоопарка (Zoo Boom) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Експлозия в зоопарка може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Експлозия в зоопарка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Експлозия в зоопарка е оценена с оценка 4 от 5 с 11 гласа и е играна 15K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
akg_64 спечели 6124 точки (25 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
conka спечели 9835 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
akg_64 спечели 8380 точки (18 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat