Защити канализацията

регистрация
Игри онлайн Зума игри

Защити канализацията

Защити канализацията
Защити канализацията Крейг е край реката и той има важна мисия в тази онлайн зума игра. Обиколи канализацията в играта и спри цветните балони. Комбинирай балоните по цвят, за да ги премахнеш. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.1 5 (15 гласа)
Златен медал
Точки 38650
Сребърен медал
Точки 33130
Бронзов медал
Точки 32960
4
Точки 32800
5
Точки 31600
6
A19
Точки 30960
Точки
Покажи още

Защити канализацията

Играй онлайн Защити канализацията (Defend the Sewers) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Защити канализацията е онлайн игра с зума, крейг край реката, картун нетуърк, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Защити канализацията на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Защити канализацията (Defend the Sewers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Защити канализацията може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Защити канализацията не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Защити канализацията е оценена с оценка 4.1 от 5 с 15 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
dj_flash спечели 31600 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
marc06
marc06 спечели 670 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 13200 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat