Черни и бели измерения

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Черни и бели измерения

Направи любима
7
Гласувай: 
 4.4 5 (9 гласа)

Черни и бели измерения

Черни и бели измерения
Това е черно бяла 3D версия на популярната игра маджонг. Твоята цел в играта е да комбинираш еднаквите свободни блокчета - едно черно и едно бяло. Блокчетата са свободни ако една от тяхната страни не е покрита. Можеш също да въртиш изгледа в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 415775
Сребърен медал
Точки 404475
Бронзов медал
Точки 382514
4
Точки 331537
5
Точки 247846
6
Точки 246341
Точки
Покажи още

Черни и бели измерения

qrcode Играй онлайн Черни и бели измерения (Black and White Dimensions) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Черни и бели измерения е онлайн игра с маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Черни и бели измерения на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Черни и бели измерения (Black and White Dimensions) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Черни и бели измерения може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Черни и бели измерения не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Черни и бели измерения е оценена с оценка 4.4 от 5 с 9 гласа и е играна 10K пъти.

Последни събития

Без аватар
PepeTop спечели 110079 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
margotte59
margotte59 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 дни
Без аватар
login спечели 11101 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg