Пиратски карти

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Пиратски карти

Пиратски карти
Това е игра на карти, в която ще влезеш в ролята на смел пират капитан. Изследвай далечен остров, пълен с опасности и богатства. Правилата на играта са прости - можеш да се движиш една стъпка във всяка една посока на игралното поле,докато не ти свършат точките на живот. За да оцелееш дълго, имаш нужда от правилна стратегия и да мислиш в перспектива. Стреляй с оръдията, пий еликсири, събирай щитове и монети и бъди внимателен бъчвите, които могат да крият опасност или нещо полезно. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 302
Сребърен медал
Точки 212
Бронзов медал
Точки 192
4
Точки 105
5
Точки 88
6
Точки 38
Точки
Покажи още

Пиратски карти

Играй онлайн Пиратски карти (Pirate Cards) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пиратски карти е онлайн игра с карти, пирати, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пиратски карти на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пиратски карти (Pirate Cards) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пиратски карти може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пиратски карти не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пиратски карти е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 905 пъти.

Избрани игри

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 33 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
margoto_777
margoto_777 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 дни
Katq
Katq спечели 192 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat