Разлики на игралната площадка

регистрация
Игри онлайн Намери разликите

Разлики на игралната площадка

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Разлики на игралната площадка

Разлики на игралната площадка
Играй с децата на тази цветна игрална площадка и открий всички разлики в играта. Можеш да използваш бутона за подсказка, когато се затрудниш. Опитай се да намериш всички разлики преди времето да изтече. Бъди внимателен, защото ако избереш място, където няма разлика, пет секудни ще бъдат отнети от времето ти.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 38410
Сребърен медал
Точки 38401
Бронзов медал
Точки 31569
4
Точки 26322
5
Точки 24761
6
Точки 23847
7
Точки 22091
8
Точки 21591
9
Точки 20682
10
Точки 11419
Точки
Покажи още

Разлики на игралната площадка

qrcode Играй онлайн Разлики на игралната площадка (Playground Differences) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разлики на игралната площадка е онлайн игра с намери разликите, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Разлики на игралната площадка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разлики на игралната площадка (Playground Differences) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Разлики на игралната площадка може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Разлики на игралната площадка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разлики на игралната площадка е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
nelka_15 спечели 31569 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
cv999 спечели 21591 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Без аватар
danilaskova спечели 8192 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg