Онет свят

регистрация
Онет свят
Създай красив свят, пълен със сладки животни в тази забавна маджонг игра. Намери еднаквите части с животни на полето и ги свържи, за да ги премахнеш и да завършиш ниво в играта. Печели точки и монети с всяко завършено ниво. Свързвай животни със специални изображения, за да спечелиш бонуси и допълнителни точки. Използвай своите бонуси, когато се затрудниш в играта. Бъди внимателен и наблюдавай времето, за да завършиш нивото, преди то да изтече. Използвай монетите, за да купуваш нови животни и играчки и да подобриш своя свят. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.8 5 (6 гласа)
Златен медал
Точки 4822330
Сребърен медал
Точки 20650
Бронзов медал
Точки 6370
4
Точки 5770
5
Точки 4360
6
Точки 3170
Точки
Покажи още

Онет свят

Играй онлайн Онет свят (Onet World) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Онет свят е онлайн игра с маджонг, животни, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Онет свят на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Онет свят (Onet World) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Онет свят може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Онет свят не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Онет свят е оценена с оценка 4.8 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
diani2008 спечели 1270 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
anni спечели 3170 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
VANIA_777 спечели 4822330 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat