Ябълко и Луки Пода е лава

регистрация
Игри онлайн Ябълко и Луки игри

Ябълко и Луки Пода е лава

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (57 гласа)

Ябълко и Луки Пода е лава

Ябълко и Луки Пода е лава
Ябълко и Луки Пода е лава Играй с Ябълко и Луки от Картун Нетуърк и им помогни да избягат от лавата. Тичай и скачай по платформите и премини препятсвията до крайната точка във всяко ниво. Събирай парите и завърши нивото колкото се може по-бързо за максимален резултат. Можеш да превключваш между Ябълко и Луки в различни точки от играта и да използваш техните различни умения. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 567
Сребърен медал
Точки 551
Бронзов медал
Точки 526
4
decoration
Точки 200
5
Точки 73
7
Точки 67
8
Точки 63
10
Точки 50
Точки
Покажи още

Ябълко и Луки Пода е лава

Играй онлайн Ябълко и Луки Пода е лава (Apple and Onion The Floor is Lava) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ябълко и Луки Пода е лава е онлайн игра с ябълко и луки, лава, картун нетуърк, платформи, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ябълко и Луки Пода е лава на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ябълко и Луки Пода е лава (Apple and Onion The Floor is Lava) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Ябълко и Луки Пода е лава не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ябълко и Луки Пода е лава е оценена с оценка 4.3 от 5 с 57 гласа и е играна 15K пъти.

Последни събития

Без аватар
stefanova89 спечели 51 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
johnbas66 спечели 37 точки (13 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
veni164
veni164 спечели 551 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
supermimi
супер игра, много ме радва Wink
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg