Маскиран.IO

регистрация
Игри онлайн IO игри

Маскиран.IO

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.3 5 (24 гласа)

Маскиран.IO

Маскиран.IO Приготви се да влезеш на бойната арена в играта, където можеш да изпробваш своите умения по стрелба. Можеш да играеш онлайн срещу други противници или да играеш сам в кампания. Стреляй с различни оръжия и елиминирай противниците.

Използвай W, A, S, D за движение, мишката за стрелба. Видео упътване

Маскиран.IO

Играй онлайн Маскиран.IO (Masked.IO) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Маскиран.IO е онлайн игра с io игри, в мрежа, стрелба, първо лице, от категория Екшън.

Можеш да играеш Маскиран.IO на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Маскиран.IO (Masked.IO) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Маскиран.IO не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Маскиран.IO е оценена с оценка 4.3 от 5 с 24 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

Без аватар
rh976400 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 месеца
Без аватар
rh976400 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 6 месеца
Без аватар
DEADBOLT281 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg