Пиратски балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Пиратски балончета

Пиратски балончета
Пиратски балончета Играй с пиратите в тази забавна онлайн игра с балончета и комбиниране. Целта в играта е да се премахнат всички балончета от полето във всяко ниво. Стреляй с оръдието и улучи балончетата по цветове, за да ги премахнеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 169485
Сребърен медал
Точки 162752
Бронзов медал
Точки 139846
4
Точки 137012
5
Точки 134358
6
Tea
Точки 132432
Точки
Покажи още

Пиратски балончета

Играй онлайн Пиратски балончета (Pirate Bubbles) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пиратски балончета е онлайн игра с балончета, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пиратски балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пиратски балончета (Pirate Bubbles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пиратски балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пиратски балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пиратски балончета е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от candis и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
diani2008 спечели 162752 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
diani2008 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 дни
Без аватар
Jest спечели 52499 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 4 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
jordi
Thumb up Happy
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat