Надпревара в Леденото кралство

регистрация
Игри онлайн Замръзналото кралство игри

Надпревара в Леденото кралство

Надпревара в Леденото кралство
Надпревара в Леденото кралство Играй с Елза и нейните приятели от Арендел в тази онлайн игра. Бягай с героите и избегни препятсвията по пътя. Можеш да отключиш различни герои в течението на играта. Можеш да играеш с Олаф, Кристоф, Елза и Ана. След като преминеш трето ниво, можеш да играеш и в безкраен режим на играта и да провериш какъв резултат можеш да достигнеш. Можеш да използваш спечелитените точки, за да подобряваш уменията на героите в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за скок, enter за използване на умение. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.1 5 (143 гласа)
Златен медал
Точки 20640
Сребърен медал
Точки 10770
Бронзов медал
Точки 9985
4
Точки 9940
5
Точки 9595
6
Точки 8840
Точки
Покажи още

Надпревара в Леденото кралство

Играй онлайн Надпревара в Леденото кралство (Frozen Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара в Леденото кралство е онлайн игра с замръзналото кралство, елза, ана игри, платформи, бягане, анимационни герои, зимни, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Надпревара в Леденото кралство на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара в Леденото кралство (Frozen Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара в Леденото кралство може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Надпревара в Леденото кралство не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара в Леденото кралство е оценена с оценка 4.1 от 5 с 143 гласа и е играна 44K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 4700 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 14 часа
Без аватар
stefanova89 спечели 4965 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
fairygirlsaph спечели 4680 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
stefanova89
Здравей те, малката играе на тази игра. Взела е камъчетата камъчетата на Ана, но другите не може. Да ни кажете как става?
Отговори Харесва ми
blade
всеки герой може да взима само собствените си камъни, трябва първо да се отключат другите герои, след това с тях се играят нивата от начало и там могат с тях да се вземат техните камъни
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat