Надпревара в Леденото кралство

регистрация
Игри онлайн Замръзналото кралство игри

Надпревара в Леденото кралство

Направи любима
14
Гласувай: 
 4.2 5 (177 гласа)

Надпревара в Леденото кралство

Надпревара в Леденото кралство
Надпревара в Леденото кралство Играй с Елза и нейните приятели от Арендел в тази онлайн игра. Бягай с героите и избегни препятсвията по пътя. Можеш да отключиш различни герои в течението на играта. Можеш да играеш с Олаф, Кристоф, Елза и Ана. След като преминеш трето ниво, можеш да играеш и в безкраен режим на играта и да провериш какъв резултат можеш да достигнеш. Можеш да използваш спечелитените точки, за да подобряваш уменията на героите в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за скок, enter за използване на умение. Видео упътване

Златен медал
Точки 20640
Бронзов медал
Точки 10770
4
Точки 9985
5
decoration
Точки 9940
6
Точки 9640
7
Точки 9595
8
Точки 9360
9
Точки 9280
10
Точки 9230
Точки
Покажи още

Надпревара в Леденото кралство

qrcode Играй онлайн Надпревара в Леденото кралство (Frozen Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара в Леденото кралство е онлайн игра с замръзналото кралство, елза, ана игри, платформи, бягане, анимационни герои, зимни, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Надпревара в Леденото кралство на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара в Леденото кралство (Frozen Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара в Леденото кралство може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Надпревара в Леденото кралство не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара в Леденото кралство е оценена с оценка 4.2 от 5 с 177 гласа и е играна 58K пъти.

Последни събития

Без аватар
Pepi_3008 спечели 2060 точки (33 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Без аватар
gameo010 спечели 4630 точки (27 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Без аватар
fdsadfasfas спечели 4690 точки (20 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
stefanova89
Здравей те, малката играе на тази игра. Взела е камъчетата камъчетата на Ана, но другите не може. Да ни кажете как става?
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
blade
всеки герой може да взима само собствените си камъни, трябва първо да се отключат другите герои, след това с тях се играят нивата от начало и там могат с тях да се вземат техните камъни
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg