Акула.IO

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (12 гласа)

Акула.IO

Акула.IO
Акула.IO Това е масова онлайн игра с акули, в която по-голямата риба яде по-малките. Управлявай своята акула в морето и избягвай големите акули, докато ядеш по-малките риби и хора във водата.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Акула.IO

Играй онлайн Акула.IO (Shark.IO) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Акула.IO е онлайн игра с акули, io игри, риби, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Акула.IO на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Акула.IO (Shark.IO) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Акула.IO може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Акула.IO не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Акула.IO е оценена с оценка 3.6 от 5 с 12 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg